Perjantaina kävi vieraita joten olihan se pakko jotain tarjottavaa keksiä niin pyöräytin helpon juustokakun jota olen tehnyt jo monta vuotta. Ei enää mitään muistikuvaa mistä resepti on peräisin, mutta laitan sen tähän.
OHJEET:
Pohja
n. 200g Digestive-keksejä
100g voita
Täyte
200g maustamatonta tuorejuustoa
250g mascarponea
2 sitruuna
2limeä
1prk kondensoitua maitoa
Murskaa keksit ja sulata voi ja sekoita ne keskenään. Painele seos leivinpaperilla peitetyn irtopohjavuuan pohjalle. Laita vuoka jääkaappiin täytteen teon ajaksi.
Raasta sitruunan ja limen kuoret ja purista mehut.
Vatkaa sitten täytteen kaikki aineet hyvin sekaisin ja kaada täyte vuokaan. Anna juustokakun tekeytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.

Kommentit
Lähetä kommentti